Potrebujem pre svoje vietnamské víza fotografiu?

Posted by & filed under FAQ.

Potrebujem pre svoje vietnamské víza fotografiu?

Potrebujem pre svoje vietnamské víza fotografiu?

Áno, potrebujete 2 fotografie pre každú osobu, ktorá si pri príchode na vietnamské letisko vyzdvihne víza. Za normálnych okolností sa používa fotografia s rozmerom 4×6 cm, avšak nie je problém použiť iný formát, ktorý sa používa pre cestovný pas vo vašej krajine.

Avšak ani v prípade, že fotografie nemáte, si nemusíte robiť starosti, nakoľko si ich môžete za 3-5 USD nechať vytvoriť  na letisku. Ak si po príchode nebudete istí, môžete požiadať o radu pre získanie fotografií miestnych úradníkov.

Poznámka:

Na letisko si prosím nezabudnite so sebou vziať schvaľovací list pre vaše víza. Bez schvaľovacieho listu zvyčajne nemôžete nasadnúť na palubu lietadla. Aj v prípade, že vám nasadnúť dovolia, vás budú čakať problémy po prílete.


Comments are closed.