Vietnamské pracovné víza

Posted by & filed under FAQ.

Vietnamské pracovné víza

Vietnamské pracovné víza

Vietnamské pracovné víza

Ak chcete vo Vietname podnikať alebo pracovať, musíte požiadať o pracovné víza.

Všimnite si prosím, že ak chcete vo Vietname legálne pracovať, musíte mať povolenie pracovať vo Vietname, pričom pracovné víza sú len jednou z podmienok pre požiadanie o toto povolenie. Pracovné povolenie je odlišné od pracovných víz a tieto víza vás sami o sebe ešte neoprávňujú vo Vietname legálne pracovať.

My vám môžeme vybaviť schvaľovací list pre vaše pracovné víza, ktoré si vyzdvihnete po príchode na vietnamské letisko. Za normálnych okolností ide o  1 mesačné víza, ktoré vybavíme automaticky pre turistické účely a 3 mesačné víza, ktoré vybavíme automaticky pre pracovné účely.

Ak chcete pracovné víza, no my vám vybavíme schvaľovací list pre turistické víza, okamžite nás kontaktujte prosím na adrese info@vietnam-vizum.com.com a požiadajte o nový schvaľovací list pre pracovné víza (bezplatne).

Ak chcete turistické víza, no my vám vybavíme schvaľovací list pre vyzdvihnutie pracovných víz, môžete bez problémov cestovať a nemusíte žiadať o zmenu.

Všeobecne platí, že s pracovnými vízami môžete bez problémov cestovať po Vietname, avšak s turistickými vízami môže nastať problém v prípade, ak chcete vo Vietname pracovať alebo podnikať.

Pamätajte si prosím, že o pracovné víza do Vietnamu je potrebné požiadať, ak spadáte do týchto prípadov (toto sú len niektoré prípady, ktoré vychádzajú z našich skúseností, budeme radi, ak sa s nami podelíte o ďalšie skúsenosti na adrese info@vietnam-vizum.com :

Pre námorníkov, ktorí prichádzajú do Vietnamu letecky, avšak následne chcú ísť pracovať na palubu alebo loďou opustiť Vietnam, je potrebné požiadať o pracovné víza.

Členovia posádky musia požiadať o pracovné víza, ak sú v službe.

Ľudia, ktorí sa vo Vietname zúčastňujú medzinárodného stretnutia, by tiež mali požiadať o pracovné víza.


Comments are closed.